Scandinavian Executive » Om oss » Medarbetare

Medarbetare

Michael Gabrielsson - Scandinavian Executive

Michael Gabrielsson

Partner

Michael har en bakgrund som säljkonsult, 30 års erfarenhet från försäljning, ledningsgrupp, VD och säljchef inom media, utbildning och andra professionella tjänster.

Fredrik Nilsson - Scandinavian Executive

Fredrik Nilsson

Partner

Fredrik är en senior konsult som arbetat med ledarutveckling, haft flera olika ledande befattningar och startat och drivit bolag inom bland annat media. Han är skicklig på att förstå värde för uppdragsgivare och har djup förståelse för rollen som interimskonsult.

Anna Broström - Scandinavian Executive

Anna Broström

Kundrelationer

Anna är en erfaren och senior innesäljare som jobbat inom flera olika branscher, alltid med fokus på företags och ledningens utmaningar och behov.

Mask Group 57

Anne Sofie Eriksson

Konsultchef

Anne Sofie har arbetat med administration, support och arbetsprocesser under många år. Hon översätter till och från Engelska, redigerar texter och arbetar även som fotograf.

Joakim Karlsson - Scandinavian Executive

Joakim Karlsson

Kundrelationer

Joakim tar första kontakterna med kunderna och inleder dialog om behov. Han har ett långt förflutet inom TM och besöksbokning samt kundvård.

Magnus Uvhagen - Scandinavian Executive

Magnus Uvhagen

VD, Partner

Magnus är aktiv som interimskonsult inom Ekonomi och Ledningsfunktioner. Han har en bakgrund från flera stora svenska bolag där han varit CFO, vVD, och ansvarig för förändringsprojekt.

Kontakta oss

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.