Interim VP Sales

Leverera resultat med en interim VP sales manager.

Vi gör det enklare att hitta rätt VP Sales lösningar. Vi är din partner i letandet, med en djup förståelse för marknadens krav och hur man effektivt möter dem. Våra interimskonsulter är handplockade för att erbjuda omedelbar värde och drivkraft till ditt team, med en process designad för snabbhet och precision

Det kan uppstå situationer där en befattning plötsligt blir vakant eller arbetsbelastningen ökar snabbt. Om du behöver en interimschef har du kommit till rätt plats. Vi på Scandinavian Executives kan snabbt och smidigt hjälpa dig att hitta en ledare som passar ditt företags specifika behov och förutsättningar.

 

Marknad och försäljning är avgörande för de flesta företag. Att sakna en ledare inom dessa områden kan snabbt påverka hela verksamheten, både på kort och lång sikt. Genom att anlita en interimschef inom marknad och försäljning kan du snabbt tillsätta rollen med en person som besitter de rätta egenskaperna, kunskaperna och kompetenserna som ni behöver. En av de stora fördelarna är den snabbhet som vi erbjuder jämfört med en vanlig rekryteringsprocess, som tar längre tid och har lägre träffsäkerhet.

 

När du vänder dig till oss med ett behov av en interims-VP Sales, inleder vi processen med att noggrant välja en kandidat som möter de specifika krav, behov och förutsättningar som ditt företag har. Med utgångspunkt från den detaljerade kravprofil som vi utformar tillsammans, börjar vi sedan sökandet efter den ideala kandidaten inom vårt omfattande nätverk av över 3000 kvalificerade ledare och chefer. Vår urvalsprocess är strikt och målinriktad, och vi presenterar noggrant utvalda kandidater inom 1 - 3 dagar.

Exempel på roller vi tillsätter

Anlita en interimskonsult

Vid brådskande behov för ett projekt eller fast roll kan en interimskonsult fylla ett viktigt tomrum.

Bli en interimskonsult

Anta olika interimroller i syfte av variation eller att hitta rätt anställning. Vi erbjuder både chefsroller och operativa roller.
Scandinavian Executive Woman Mobile png

Rekryteringsprocessen

1.Uppdragsbeskrivning och målbild

Kravprofil, uppgift, roll, erfarenheter, kulturen. Bör och skall-krav tas fram, nuläget och målbild

2.Kandidatsökning och kvalitetssäkring

Vi letar i vårt kvalitetssäkrade nätverk och undersöker tillgänglighet samt prisbild enligt målsättning

3.Intervjuer och kontroller tillsammans med kund

Läs mer

Kontakta oss

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Michael Gabrielsson - Scandinavian Executive
    Michael Gabrielsson

    Partner och delägare

    Allmänna förfrågningar