Interim VP Sales

Skapa framgångsrika försäljningsstrategier och leverera resultat.

Ibland behöver ditt företag förstärkning i form av en erfaren ledare. Behovet kan komma planerat, exempelvis för att ta hand om en omstrukturering eller ett projekt, eller så kan behovet uppstå plötsligt och oförberett.

Det kan uppstå situationer där en befattning plötsligt blir vakant eller arbetsbelastningen ökar snabbt. Om du behöver en interimschef har du kommit till rätt plats. Vi på Scandinavian Executives kan snabbt och smidigt hjälpa dig att hitta en ledare som passar ditt företags specifika behov och förutsättningar.

 

Marknad och försäljning är avgörande för de flesta företag. Att sakna en ledare inom dessa områden kan snabbt påverka hela verksamheten, både på kort och lång sikt. Genom att anlita en interimschef inom marknad och försäljning kan du snabbt tillsätta rollen med en person som besitter de rätta egenskaperna, kunskaperna och kompetenserna som ni behöver. En av de stora fördelarna är den snabbhet som vi erbjuder jämfört med en vanlig rekryteringsprocess, som tar längre tid och har lägre träffsäkerhet.

 

När du kontaktar oss för ett interimsuppdrag går vi tillsammans igenom vilka krav, behov och förutsättningar ditt företag har. Med den kravprofil som vi tar fram under detta möte börjar vi leta efter kandidater inom vårt nätverk, som består av över 3000 skickliga ledare och chefer. Efter att vi själva har valt ut de personer som bäst skulle passa för uppdraget, presenterar vi två till tre kandidater för ett personligt möte.

Exempel på roller vi tillsätter

Anlita en interimskonsult

Vid brådskande behov för ett projekt eller fast roll kan en interimskonsult fylla ett viktigt tomrum.

Bli en interimskonsult

Anta olika interimroller i syfte av variation eller att hitta rätt anställning. Vi erbjuder både chefsroller och operativa roller.
Scandinavian Executive Woman Mobile png

Rekryteringsprocessen

1.Uppdragsbeskrivning och målbild

Kravprofil, uppgift, roll, erfarenheter, kulturen. Bör och skall-krav tas fram, nuläget och målbild

2.Kandidatsökning och kvalitetssäkring

Vi letar i vårt kvalitetssäkrade nätverk och undersöker tillgänglighet samt prisbild enligt målsättning

3.Intervjuer och kontroller tillsammans med kund

Läs mer

Kontakta oss

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Michael Gabrielsson - Scandinavian Executive
    Michael Gabrielsson

    Partner och delägare

    Allmänna förfrågningar