Scandinavian Executive » Om oss » Samarbetspartners

Samarbetspartners

Om vi får förfrågningar om nischade roller som vi inte själva kan hitta har vi etablerade samarbeten med flera aktörer som kan lösa situationen tillsammans med oss.

Som ytterligare hjälp till våra konsulter finns Cool Company som hanterar fakturering utan eget bolag och Vesper Group som hjälper oss med bakgrundskontroller på slutkandidater.

Cool Company är ett egenanställningsföretag som förenklar och effektiviserar administrationen för konsulter och frilansare att fakturera utan eget företag. Om en konsult vill slippa hantera bokföringen, jobba med ansvarsförsäkring och förenkla den egna administrationen är Cool Companys bidrag värdefullt.

Vesper erbjuder olika nivåer av bakgrundskontroller och tar reda på rätt saker om den som ska kontrolleras givet krav och behov, med tillhörande beslutsunderlag för beställaren.

Vespers kvalificerade bakgrundskontroller granskar privat- och bolagsekonomi, rättslig information såsom pågående och avslutade brott- och tvistemål samt vid särskilt behov; förehavanden på internet, inklusive diskussionsforum och sociala medier.

Scandinavian Executive har även ett etablerat nätverk med alltifrån affärsbanker till juridiska rådgivare, skatterådgivare och revisionsbyråer som vi kan förmedla till kunder om behov uppstår.

Via våra partners kan vi erbjuda mängder av tjänster när behov uppstår i verksamheten. Allt för att genomföra så lyckade uppdrag som möjligt!

Kontakta oss

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Michael Gabrielsson - Scandinavian Executive
    Michael Gabrielsson

    Partner och delägare

    Allmänna förfrågningar