Scandinavian Executive » Utbud » Projektledare HR transformation eller förändringsprojekt

Projektledare HR transformation
eller förändringsprojekt

Med vår hjälp kan du hitta projektledare HR transformation eller förändringsprojekt

Att få in en kompetent och erfaren projektledare HR transformation eller förändringsprojekt, kan leda till stora förändringar, oavsett om det handlar om ett tillfälligt projekt eller en längre lösning.

Det svenska företagandet är starkt. Företag runt om i landet växer så det knakar. Faktum är att de ibland växer lite för fort och det uppkommer ett behov att förstärka vissa delar av verksamheten snabbt. Då kan det vara läge att anlita en interimschef.

 

En interimschef är en ledare som snabbt kan ta över när det behövs. Detta behovet kan uppstå på många olika sätt. Det kan exempelvis bero på att den nuvarande chefen ska flytta, har blivit sjuk eller helt enkelt inte ska jobba kvar. Det är även vanligt att ta in en interimschef för att hantera specifika utmaningar, exempelvis omstruktureringar eller omorganisationer. Då kan det komma väl till pass med en expert inom Human Resource Management som kan säkerställa att förändringen sker på ett smidigt och lyckat sätt.

 

Att få in en kompetent och erfaren interimschef inom HR kan göra stor skillnad, oavsett om det handlar om ett tillfälligt projekt eller en längre lösning. Vi på Scandinavian Executive har samlat många duktiga ledare med spetskompetens inom personalledning, organisationsutveckling och andra närliggande områden. Genom att lyssna på era behov och krav kan vi matcha er med en person som passar er perfekt.

Exempel på roller vi tillsätter

Plus olika roller som projektledare, specialister eller förändringskonsulter.

Anlita en interimskonsult

Vid brådskande behov för ett projekt eller fast roll kan en interimskonsult fylla ett viktigt tomrum.

Bli en interimskonsult

Anta olika interimroller i syfte av variation eller att hitta rätt anställning. Vi erbjuder både chefsroller och operativa roller.

Hitta en tillfällig chef för HR

Vi har valt att enbart fokusera på att tillhandahålla kompetenta chefer på ledningsnivå. Genom åren har vi byggt upp ett nätverk med över 3000 chefer och ledare som är experter inom flera olika affärsområden och med erfarenhet från mängder av branscher och marknader.

Scandinavian Executive Woman Mobile png

Rekryteringsprocessen

1.Uppdragsbeskrivning och målbild

Kravprofil, uppgift, roll, erfarenheter, kulturen. Bör och skall-krav tas fram, nuläget och målbild

2.Kandidatsökning och kvalitetssäkring

Vi letar i vårt kvalitetssäkrade nätverk och undersöker tillgänglighet samt prisbild enligt målsättning

3.Intervjuer och kontroller tillsammans med kund

Läs mer

Frågor och svar om HR Projektledare

Vad gör en interim Projektledare? En projektledare ansvarar för att projekten i transformationen uppnår de mål som är uppsatta. De planerar och driver förändringsprojekt hela vägen, från förstudie och planering till avslut och utvärdering.  
Vilken utbildning och erfarenhet har en interim Projektledare? Den exakta utbildningen för en projektledare kan variera en del. Ibland har konsulten genomgått en projektledarutbildning, andra gånger handlar det om akademisk utbildning inom projektledning. Därtill har våra projektledare alltid erfarenhet av yrket, och vana att snabbt sätta sig in i denna roll på olika företag.  
Hur kan en interim Projektledare hjälpa min verksamhet? En interim projektledare kan genomföra diverse projekt inom transformation och förändringsprojekt. De ansvarar för planering, uppstart, ledning, avslut och utvärdering av projektet.  
Vad kostar det att hyra en interim Projektledare? Den exakta kostnaden beror på många olika saker, så som omfattning och konsultens erfarenhet och utbildning. Därför går det inte att på förhand säga en exakt kostnad, men när lämpliga kandidater presenteras så presenteras även deras respektive arvode.  
Hur lång tid tar det att hitta en kvalificerad Projektledare? Normalt hanterar vi en sökprocess efter en projektledare på 1-3 dagar enligt överenskommelse med er. Då har vi gjort ett kvalificerat urval och intervjuat de bäst lämpade. Ca tre av de bästa kandidaterna presenteras till er för utvärdering. Presenterade kandidater är sedan tillgängliga för start omgående eller inom någon vecka.  

Kontakta oss

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Michael Gabrielsson - Scandinavian Executive
    Michael Gabrielsson

    Partner och delägare

    Allmänna förfrågningar