Scandinavian Executive » Utbud » VP Marketing

VP Marketing

VP Marketing som tar din marknadsföring till nästa nivå

Ibland behöver ditt företag förstärkning i form av en erfaren ledare. Behovet kan komma planerat, exempelvis för att ta hand om en omstrukturering eller ett projekt, eller så kan behovet uppstå plötsligt och oförberett.

Oavsett om det är en befattning som plötsligt blir ledig eller en snabbt ökande arbetsbelastning står vi redo att hjälpa dig. På Scandinavian Executives kan vi snabbt och smidigt hitta en interimschef som passar perfekt för ditt företags specifika behov.

 

Inom de flesta företag utgör marknad och försäljning två avgörande delar av verksamheten. Att sakna en ledare inom dessa områden kan snabbt påverka företaget både på kort och lång sikt. Genom att ta in en interimschef inom marknad och försäljning kan du snabbt fylla rollen med en person som besitter alla de egenskaper, kunskaper och kompetenser som ni behöver. Snabbheten är en stor fördel jämfört med den vanliga rekryteringsprocessen, som tar längre tid och är mindre träffsäker.

 

När du kontaktar oss angående ett interimsuppdrag går vi tillsammans igenom de krav, behov och förutsättningar som ditt företag har. Med den kravprofil vi tar fram under vårt möte kan vi börja söka efter kandidater inom vårt nätverk som omfattar över 3000 skickliga ledare och chefer. Efter att vi noggrant har gått igenom vilka personer som bäst skulle passa för uppdraget, presenterar vi två till tre kandidater för ett personligt möte.

Exempel på roller vi tillsätter

Anlita en interimskonsult

Vid brådskande behov för ett projekt eller fast roll kan en interimskonsult fylla ett viktigt tomrum.

Bli en interimskonsult

Anta olika interimroller i syfte av variation eller att hitta rätt anställning. Vi erbjuder både chefsroller och operativa roller.
Scandinavian Executive Woman Mobile png

Rekryteringsprocessen

1.Uppdragsbeskrivning och målbild

Kravprofil, uppgift, roll, erfarenheter, kulturen. Bör och skall-krav tas fram, nuläget och målbild

2.Kandidatsökning och kvalitetssäkring

Vi letar i vårt kvalitetssäkrade nätverk och undersöker tillgänglighet samt prisbild enligt målsättning

3.Intervjuer och kontroller tillsammans med kund

Läs mer

Kontakta oss

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Michael Gabrielsson - Scandinavian Executive
    Michael Gabrielsson

    Partner och delägare

    Allmänna förfrågningar