Scandinavian Executive » Utbud » Interimschef IT – tech

Interimschef IT

Interimschefer inom IT – är något vi kan hjälpa dig med

Det finns många situationer där det kan behövas en interimschef. Det kan exempelvis handla om att en befattningshavare ska försvinna med kort varsel, kanske på grund av flytt, sjukdom eller något helt annat.

Det kan även vara så att personen ska vara borta tillfälligt, exempelvis vid semester eller föräldraledighet. Personer i ledarskapsroller är svåra att ersätta, speciellt när man behöver gå den långa rekryteringsvägen. Då kan det passa utmärkt att ta in en interimschef.

 

Vårt jobb började långt innan ert behov dök upp. Vi har under många år samlat erfarna och kompetenta ledare från flera olika håll, alla med sina egna speciella erfarenheter och kunskaper. När ditt företag väl tar kontakt med oss så har vi en stor intern personalstyrka med kandidater att välja mellan. På så sätt kan vi inte bara matcha rätt person med rätt behov och uppdragsgivare, vi kan även arbeta snabbt och se till att det finns en ledare på plats så fort som möjligt. Hela processen kan ta mellan två till fem arbetsdagar.

 

Just ledare och chefer inom IT och teknologi, ett område som ställer höga kompetenskrav, är något som vi med fördel kan hjälpa dig med.

Exempel på roller vi tillsätter

Plus olika roller som projektledare, specialister eller förändringskonsulter.

Anlita en interimskonsult

Vid brådskande behov för ett projekt eller fast roll kan en interimskonsult fylla ett viktigt tomrum.

Bli en interimskonsult

Anta olika interimroller i syfte av variation eller att hitta rätt anställning. Vi erbjuder både chefsroller och operativa roller.

Om du letar efter chefer inom IT så har du kommit rätt

Det är inte bara för att täcka upp en tillfälligt frånvarande chef som en interimschef kan komma väl till pass. Även vid projekt där det behövs specialkompetens inom IT kan en av våra ledare se till att projektets slutförs på ett lyckat sätt.

Innan du lägger ut en annons angående IT chef jobb kan du vända dig till oss. Vår process är enkel. Allt börjar med att du tar kontakt med oss och förklarar vad du behöver. Tillsammans kan vi bestämma hur uppdraget ska se ut och även ta fram en kravprofil. Därefter matchar vi uppdraget och kravprofilen med våra ledare innan vi slutligen presenterar två till tre kandidater. Det är inte ovanligt att ett lyckat uppdrag slutar med att företaget vill anställa interimschefen permanent.

 

Oavsett om du behöver en chef som kan ansvara för planering och samordning av IT infrastruktur inom en offentlig verksamhet eller en projektledare som ska överse implementeringen av ett nytt IT system kan vi på Scandinavian Executives hjälpa till. Hör av dig redan idag och berätta mer om vad just du och ditt företag behöver. Tillsammans kan vi hitta en bra lösning på ditt problem.

Scandinavian Executive Woman Mobile png

Rekryteringsprocessen

1.Uppdragsbeskrivning och målbild

Kravprofil, uppgift, roll, erfarenheter, kulturen. Bör och skall-krav tas fram, nuläget och målbild

2.Kandidatsökning och kvalitetssäkring

Vi letar i vårt kvalitetssäkrade nätverk och undersöker tillgänglighet samt prisbild enligt målsättning

3.Intervjuer och kontroller tillsammans med kund

Läs mer

Kontakta oss

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Michael Gabrielsson - Scandinavian Executive
    Michael Gabrielsson

    Partner och delägare

    Allmänna förfrågningar