Scandinavian Executive » Utbud » HR-Business Partner

HR-Business Partner

Vi hjälper dig att hitta en HR-Business Partner

Att få in en kompetent och erfaren HR-Business Partner som kan göra stor skillnad, oavsett om det handlar om ett tillfälligt projekt eller en längre lösning.

Det svenska företagandet är starkt. Företag runt om i landet växer så det knakar. Faktum är att de ibland växer lite för fort och det uppkommer ett behov att förstärka vissa delar av verksamheten snabbt. Då kan det vara läge att anlita en interimschef.

 

Att få in en kompetent och erfaren interimskonsult inom HR kan göra stor skillnad, oavsett om det handlar om ett tillfälligt projekt eller en längre lösning. Vi på Scandinavian Executive har samlat många duktiga ledare med spetskompetens inom personalledning, organisationsutveckling och andra närliggande områden. Genom att lyssna på era behov och krav kan vi matcha er med en person som passar er perfekt.

Plus olika roller som projektledare, specialister eller förändringskonsulter.

Exempel på roller vi tillsätter

Plus olika roller som projektledare, specialister eller förändringskonsulter.

Anlita en interimskonsult

Vid brådskande behov för ett projekt eller fast roll kan en interimskonsult fylla ett viktigt tomrum.

Bli en interimskonsult

Anta olika interimroller i syfte av variation eller att hitta rätt anställning. Vi erbjuder både chefsroller och operativa roller.

Hitta en tillfällig chef för HR

Vi har valt att enbart fokusera på att tillhandahålla kompetenta chefer på ledningsnivå. Genom åren har vi byggt upp ett nätverk med över 3000 chefer och ledare som är experter inom flera olika affärsområden och med erfarenhet från mängder av branscher och marknader.

Plus olika roller som projektledare, specialister eller förändringskonsulter.

Scandinavian Executive Woman Mobile png

Rekryteringsprocessen

1.Uppdragsbeskrivning och målbild

Kravprofil, uppgift, roll, erfarenheter, kulturen. Bör och skall-krav tas fram, nuläget och målbild

2.Kandidatsökning och kvalitetssäkring

Vi letar i vårt kvalitetssäkrade nätverk och undersöker tillgänglighet samt prisbild enligt målsättning

3.Intervjuer och kontroller tillsammans med kund

Läs mer

Frågor och svar om interim HR-Business Partner (HRBP)

Vad gör en interim HR Business Partner (HRBP)? En HR Business Partner har expertkunskap inom HR, och arbetar med ledarskapet inom organisationen. En HR Business Partner arbetar med att styra och utveckla HR- agendan, att hjälpa företaget uppnå organisationsmålen samt med personalfrågor. Här handlar det snarare om helheten än om dagliga arbetsuppgifter på företaget. En HRBP arbetar för att organisationens HR-strategi synkroniserar med bolagets övergripande affärsstrategi.  
Vilken utbildning och erfarenhet har en interim HR Business Partner (HRBP)? Våra HRBP:s har adekvat akademisk utbildning eller arbetslivserfarenhet för rollen. De har ofta högskoleutbildning i personalfrågor eller liknande såsom kandidatprogrammet Personal, Arbete och Organisation (PAO). Därtill har de erfarenhet av yrket, och är vana att snabbt kliva in i rollen på olika företag.  
Hur kan en interim HR Business Partner hjälpa min verksamhet? En HR Business Partner kan hjälpa företaget på många olika sätt. Detta är en bred roll med expertis inom HR. En HR Business Partner kan till exempel hjälpa ledningen att ta ut en riktning, fatta strategiska beslut och driva arbetet för att organisationens HR-strategi synkroniserar med bolagets övergripande affärsstrategi.  
Vad kostar det att hyra en interim HR Business Partner? Eftersom kostnaden beror på omfattning, utbildning, erfarenhet, behov, kriterier och många andra saker så går det inte att avgöra kostnaden innan man vet allt detta. Arvodet presenteras tillsammans med respektive kandidat. Att få lämpliga kandidater presenterade kostar ingenting, utan det är endast den tid som konsulten har lagt ned på företaget som debiteras.  
Hur lång tid tar det att hitta en kvalificerad HR Business Partner? Vi vet att behovet av en HR Business Partner kan uppstå plötsligt, och att det även kan vara akut. Därför presenterar vi lämpliga kandidater snabbt, inom 1-3 dagar. På så sätt kan konsulten kan vara på plats oftast inom en vecka.  

Kontakta oss

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Michael Gabrielsson - Scandinavian Executive
    Michael Gabrielsson

    Partner och delägare

    Allmänna förfrågningar