Scandinavian Executive » Vad gör en interimskonsult

Interimskonsult

Effektiv och träffsäker rekrytering

Med våra effektiva arbetsmetoder och kvalitetssäkrade nätverk kan vi garantera en effektiv och träffsäker rekrytering.

Har du ett behov av att anlita en interimskonsult? Det kan röra sig om att kliva in i rollen som interim VD, ekonomichef, marknadschef, HR-chef eller som kvalificerad Interim förändringsledare. Oavsett vilket förändringsarbete, projekt eller uppdrag som ska utföras, hjälper vi dig att finna rätt nyckelperson. Vi på Scandinavian Executive har sedan 2015 hjälpt verksamheter med att tillsätta seniora interima konsulter.

Snabb och smidig process

Vi tror på effektiva processer utan krångel och arbetar med ett mycket kvalificerat nätverk som består av över 4000 konsulter. Själva rekryteringsprocessen är därför både enkel, effektiv och träffsäker.

Vid kontakt med oss genomgår vi igenom alla förutsättningar för att kunna möta ert behov, målbild samt skapa en förståelse för era utmaningar. Inom 1-3 dagar presenterar vi cirka 3 lämpliga kandidater för ert uppdrag. Givetvis sker all kontakt med oss konfidentiellt och utan några som helst startkostnader. Scandinavian Executive är en av de större aktörerna på marknaden och har ett stort nätverk av skickliga interimskonsulter som finns tillgängliga för uppdrag under olika delar av året.

Interimskonsulter med beprövade meritförteckningar

Våra interimskonsulter har beprövade meritförteckningar och en stark portfölj med genomförda uppdrag. Dessa nyckelpersoner har beprövad förmåga att göra betydande förbättringar på mycket kort tid.

Dessutom har de ett tillfälligt kontrakt, vilket ger er tillräckligt med tid att leta efter er idealiska kandidat för att fylla positionen. Värt att veta är också att många företag som väljer att inleda ett samarbete via oss, tar efter ett par månader beslutet om att övergå till fast anställning; hyr först och anställ sedan. Detta är ofta en mycket trygg rekrytering där bägge parter är väl bekanta med varandra innan beslut om anställning tas.

Fördelar med att anlita interimskonsulter

- Kostnadseffektivt - ni betalar enbart för effektiv arbetstid.

- Tidsbesparande - snabb hjälp inom 1-3 dagar från första kontakt med oss.

- Flexibelt - kontrakten är anpassade till er utmaning och tidplan.

- Navigera säkrare i tider av osäkerhet - anlita erfarna konsulter som varit med förut.

- Avlastning i personalansvar och utveckling - ni får aldrig brist på resurser.

- Hög träffsäkerhet – ni undviker kostsamma felrekryteringar

- Tillför spetskompetens när det uppstår specifika behov och när ni själva inte har rätt kompetens internt tillgängligt.

Kontakta oss

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Michael Gabrielsson - Scandinavian Executive
    Michael Gabrielsson

    Partner och delägare

    Allmänna förfrågningar