Scandinavian Executive » Utbud » Konsultföretag

Konsultföretag

Hitta din nya toppkandidat genom effektiv rekrytering

Letar du efter en ny toppchef till ditt företag, eller befinner du dig i en situation där verksamheten saknar erfarna ledningsresurser för att komma i mål med ett projekt, så kan Scandinavian Executive tillhandahålla precis den ledningsresurs du behöver.

Som konsultföretag arbetar vi flexibelt och dynamiskt samt har en förkvalificerad resursbas av erfarna interimschefer som är redo att ta sig an önskad uppgift. Kvalité och snabbhet på vår interimsrekrytering säkerställs genom en enkel och effektiv process, baserad på vår resursbas. Nätverket har byggts upp av Scandinavian Executive genom åren och idag består det av över 4000 kvalificerade konsulter.

 

Nyckeln till en framgångsrik interimsanställning är en god gemensam grund mellan verksamheten och Scandinavian Executive. Vi är ett konsultföretag som lägger stor vikt vid att bemästra förståelsen av ditt företags ledningsutmaningar. Vi prioriterar alltid och avsätter nödvändig tid för att komma riktigt nära företagets situation, för att förstå nyanserna från flera vinklar. Detta säkerställer att vi med precist fokus och kvalitet i processen kan identifiera, kvalificera, intervjua och välja ut de kandidater som är lämpliga för uppdraget. För oss är det avgörande att säkerställa en nära och konfidentiell dialog mellan parterna genom hela processen.

Konsultföretag med erfarenhet från många olika branscher

Vi återkopplar alltid inom 1-3 dagar, söker relevanta konsulter i vårt nätverk och ger er relevanta kandidater direkt!

Vi rekryterar medarbetare till många olika specialiserade befattningar och på alla nivåer inom ett brett spektrum av branscher. Som konsultföretag har vi många års erfarenhet av att rekrytera interimschefer till olika branscher i hela Skandinavien.

 

Scandinavian Executive bidrar med professionell och effektiv hantering av snabba interima anställningar på ledningsnivå, alltid med diskretion och konfidentialitet. Med en stark affärsförståelse, lång ledningserfarenhet och strategisk inriktning utmanar vi gärna företag med en professionell överblick och dialog.

Scandinavian Executive Woman Mobile png

Rekryteringsprocessen

1.Uppdragsbeskrivning och målbild

Kravprofil, uppgift, roll, erfarenheter, kulturen. Bör och skall-krav tas fram, nuläget och målbild

2.Kandidatsökning och kvalitetssäkring

Vi letar i vårt kvalitetssäkrade nätverk och undersöker tillgänglighet samt prisbild enligt målsättning

3.Intervjuer och kontroller tillsammans med kund

Anlita interim

Kontakta oss

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Michael Gabrielsson - Scandinavian Executive
    Michael Gabrielsson

    Partner och delägare

    Allmänna förfrågningar