Scandinavian Executive » Utbud » Konsultförmedlare

Konsultförmedlare

Ibland uppstår situationer som kräver specialister som varit med förut!

Ibland förändras situationen snabbt och en ledande befattning blir ledig. Oplanerat eller planerat, då är det viktigt att snabbt hitta rätt interimskonsult för uppdraget.

Vi är säkra på att du ställer höga krav på den konsultförmedlare du vill anlita. Scandinavian Executive är experter på att matcha rätt kandidat med rätt roll och verksamhet. Därmed kan du lita på att vi hjälper dig oavsett om det handlar om att fylla en brådskande lucka, eller att hjälpa till i en övergångsfas i ditt företag.

 

Vi tror på träffsäkra processer utan krångel och arbetar idag med ett kvalificerat nätverk som består av över 4000 konsulter. Av den anledningen är vår rekryteringsprocess både snabb, enkel och effektiv. Vid kontakt med oss går vi igenom alla era förutsättningar för att på bästa sätt kunna tillgodose ert behov, målbild, samt få en förståelse för de utmaningar verksamheten står inför. Vi kommer inom loppet av 1–3 dagar att presentera cirka tre lämpliga kandidater för uppdraget. Ta kontakt med oss så hjälper vi er med att hitta en lämplig konsult för uppdraget.

Anlita en erfaren konsultförmedlare

Det kan ofta finnas många anledningar till varför du snabbt måste få en kompetent och erfaren konsult på plats. Oavsett hur din situation ser ut så hjälper vi dig att hitta rätt interim konsult till verksamheten.

En konsultförmedlare är en bra källa till uppdrag, oavsett vad du har för önskemål, frekvens eller behov. Flera av våra konsulter är nischade inom specifika typer av branscher, medan andra täcker upp uppdrag och kunder inom en rad olika områden.

 

Vi tillhandahåller kompetenta ledare och chefer som är specialister inom många olika affärsområden. Genom åren har vi byggt upp ett stort nätverk som består av över 4000 interimskonsulter. När vi tillsammans med er har kommit fram till en lämplig kravprofil tar det därför oss endast 1–3 dagar att presentera tre lämpliga kandidater för er. Vi har en transparent prisbild och alla uppdrag sker utan några startkostnader.

Scandinavian Executive Woman Mobile png

Rekryteringsprocessen

1.Uppdragsbeskrivning och målbild

Kravprofil, uppgift, roll, erfarenheter, kulturen. Bör och skall-krav tas fram, nuläget och målbild

2.Kandidatsökning och kvalitetssäkring

Vi letar i vårt kvalitetssäkrade nätverk och undersöker tillgänglighet samt prisbild enligt målsättning

3.Intervjuer och kontroller tillsammans med kund

Anlita interim

Kontakta oss

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Michael Gabrielsson - Scandinavian Executive
    Michael Gabrielsson

    Partner och delägare

    Allmänna förfrågningar