Scandinavian Executive » Utbud » Konsultförmedling

Konsultförmedling

Ledande roller eller specialister

Behöver du en högt kvalificerad medarbetare som kan lösa ett tidsbegränsat uppdrag? Är ditt företag i en övergångsfas där det behövs en tillfällig chef eller specialist?

Vi vet att konsultförmedling kräver en gedigen erfarenhet av branschen. Därför är vi på Scandinavian Executive måna om att erbjuda professionell assistans för tjänster på hög nivå - tjänster som ofta är utmanande och inkluderar uppgifter som: förändring, utveckling och genomförande av nya initiativ. Om du behöver en specialist för att lösa ett förändringsuppdrag erbjuder vi detta genom vårt starka nätverk av interimschefer och ledare.

 

Scandinavian Executive har lång erfarenhet av konsultförmedling. Vi erbjuder ett stort nätverk med över 4000 interimskonsulter, chefer och specialister – flera med exakt de kvalifikationer som ditt företag söker. Vårt nätverk och erfarenhet säkerställer en effektiv och snabb process där vi kan hitta rätt kandidat för ditt företag inom 1–3 dagar. Ta kontakt med oss så hjälper vi er med att hitta rätt interimskonsult.

Specialister på konsultförmedling

Vi återkopplar alltid inom 1-3 dagar, söker relevanta konsulter i vårt nätverk och ger er relevanta kandidater direkt!

Oavsett om det är tal om en specialist med spetskompetens, chef eller en VD kan en interimskonsult komma igång snabbt och effektivt och förse er verksamhet med nödvändiga resurser och kompetenser. Den individuella lösningen kan härröra från flera olika situationer och förutsättningar, men gemensamt för dem alla är att de aktuella behoven ska täckas med unika kompetenser.

 

Scandinavian Executive är specialister på konsultförmedling och hjälper dig så snabbt som möjligt att hitta en kompetent kandidat för att fylla luckan. Vår process är mycket enkel och effektiv och därför kommer vi redan inom 1–3 dagar presentera cirka tre passande kandidater för uppdraget. Ni kan känna er trygga med att vi har en transparent prisbild och att alla våra uppdrag genomförs utan några startavgifter.

Scandinavian Executive Woman Mobile png

Rekryteringsprocessen

1.Uppdragsbeskrivning och målbild

Kravprofil, uppgift, roll, erfarenheter, kulturen. Bör och skall-krav tas fram, nuläget och målbild

2.Kandidatsökning och kvalitetssäkring

Vi letar i vårt kvalitetssäkrade nätverk och undersöker tillgänglighet samt prisbild enligt målsättning

3.Intervjuer och kontroller tillsammans med kund

Anlita interim

Kontakta oss

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Michael Gabrielsson - Scandinavian Executive
    Michael Gabrielsson

    Partner och delägare

    Allmänna förfrågningar