Scandinavian Executive » Utbud » Konsultmäklare stockholm

Konsultmäklare Stockholm

Söker du erfaren konsultmäklare i Stockholm?

Ibland förändras situationen snabbt och en ledande befattning blir ledig. Oplanerat eller planerat, då är det viktigt att snabbt hitta rätt interimskonsult för uppdraget.

Du har en svår uppgift som behöver lösas framgångsrikt och precis det är även slutmålet för oss på Scandinavian Executive och våra erfarna interimskonsulter. Vi på Scandinavian Executive kompromissar aldrig med kvaliteten på vårt arbete. Vi kan, vill och vågar utmana våra kunder när vi arbetar tillsammans – för att uppnå den optimala rekryteringslösningen. Därför kan du lita på att vi hjälper dig att anlita rätt konsult som kan bli en del av din organisation och ta ett särskilt personligt ansvar under en omställningsperiod.

 

Vi tror på enkla och snabba processer samt arbetar med en stor resursbas som består av över 4000 interimskonsulter. När du tar kontakt med oss genomgår vi alla era förutsättningar för att så effektivt som möjligt kunna möta ert behov, målbild och skapa oss en förståelse för eventuella utmaningar. Både behovsidentifiering, rekryteringsprocessen och start på uppdraget går dessutom betydligt snabbare än vid traditionell rekrytering – och är betydligt mer kostnadseffektivt. Inom 1–3 dagar kommer vi att presentera cirka tre kandidater som är lämpliga för uppdraget.

Anlita en erfaren konsultmäklare

På dagens marknad är erfarenhet viktigare än någonsin. Med vår samlade erfarenhet och intresse för interim management är vi starkare än de flesta konkurrenter när behovet av interima konsulter uppstår.

Vi har med stor noggrannhet byggt upp en stark resursbas med kvalificerade interimskonsulter och ledare inom flertalet branscher och arbetsområden. Det innebär också att vi inom ett par dagar kan matcha er verksamhet med rätt kandidat. Dessutom sköts uppdraget konfidentiellt och utan några startavgifter.

 

Det finns många fördelar med att anlita en konsultmäklare. Att anlita en interimskonsult ger dig många möjligheter till flexibilitet i anställningsförhållandet, snabb start och med mindre risker.

Scandinavian Executive Woman Mobile png

Rekryteringsprocessen

1.Uppdragsbeskrivning och målbild

Kravprofil, uppgift, roll, erfarenheter, kulturen. Bör och skall-krav tas fram, nuläget och målbild

2.Kandidatsökning och kvalitetssäkring

Vi letar i vårt kvalitetssäkrade nätverk och undersöker tillgänglighet samt prisbild enligt målsättning

3.Intervjuer och kontroller tillsammans med kund

Anlita interim

Kontakta oss

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Michael Gabrielsson - Scandinavian Executive
    Michael Gabrielsson

    Partner och delägare

    Allmänna förfrågningar