Scandinavian Executive » Utbud » Inköpschef

Inköpschef

Vad är en interim inköpschef?

En interim Inköpschef är en person som temporärt tar över ansvaret för att leda och hantera inköpsfunktionen inom ett företag. Det är en kvalificerad och erfaren yrkesperson som har djupgående kunskaper om inköpsprocesser och strategier.

Inköpschefen ansvarar för att leda inköpsavdelningen, utveckla strategier för inköp, hantera leverantörsrelationer, förhandla avtal och säkerställa att organisationen får bästa möjliga pris och kvalitet på sina inköp. En interim Inköpschef kan också hjälpa till att identifiera och hantera risker inom inköpsområdet och implementera effektiva processer för att minska dessa risker.

 

Att hyra in en interim inköpschef är en kostnadseffektiv lösning jämfört med att anställa en permanent chef. Organisationen behöver inte bekymra sig om att betala för förmåner och andra kostnader som är förknippade med en permanent anställning. Dessutom kan organisationen dra nytta av interimchefens expertis och erfarenhet utan att behöva investera tid och pengar i att utbilda en nyanställd person.

 

Sammanfattningsvis är en interim inköpschef en tillfällig chef inom inköpsområdet som hjälper organisationen med inköpsprocess och måluppnåelse. Att hyra in en interim inköpschef från Scandinavian Executive kan vara en smart lösning för organisationer som vill ha tillgång till högkvalitativ expertis inom inköpsområdet utan att behöva anställa en permanent chef.

Exempel på roller vi tillsätter

Plus olika roller som projektledare, specialister eller förändringskonsulter.

Anlita en interimskonsult

Vid brådskande behov för ett projekt eller fast roll kan en interimskonsult fylla ett viktigt tomrum.

Bli en interimskonsult

Anta olika interimroller i syfte av variation eller att hitta rätt anställning. Vi erbjuder både chefsroller och operativa roller.

En Inköpsansvarig inom Supply Chain Management som passar just er

Vi på Scandinavian Executive vet hur viktigt det är att ha rätt person på rätt plats. Därför har vi inte bara samlat flera duktiga ledare med erfarenheter och kunskaper inom flera olika branscher och kompetenser.

Scandinavian Executive Woman Mobile png

Rekryteringsprocessen

1.Uppdragsbeskrivning och målbild

Kravprofil, uppgift, roll, erfarenheter, kulturen. Bör och skall-krav tas fram, nuläget och målbild

2.Kandidatsökning och kvalitetssäkring

Vi letar i vårt kvalitetssäkrade nätverk och undersöker tillgänglighet samt prisbild enligt målsättning

3.Intervjuer och kontroller tillsammans med kund

Läs mer

Över 4000 kompetenta ledare och chefer

Undvik långa rekryteringsprocesser och låt oss hjälpa er hitta en passande interimschef på ett snabbt och smidigt sätt.

Vi har samlat över 4 000 konsulter och interimschefer inom flera affärsområden och vi har gjort vårt allra bästa för att känna till alla deras styrkor och egenskaper. På så sätt kan vi matcha in rätt person med rätt uppdrag och uppdragsgivare. Hör av dig redan idag och berätta mer om just er situation och era behov så hjälper vi mer än gärna till.

Kontakta oss

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Michael Gabrielsson - Scandinavian Executive
    Michael Gabrielsson

    Partner och delägare

    Allmänna förfrågningar